6. etape

ca. 105 km. blev 118

 Ja så nåede vi 6 etape og begynder at kan se en ende på denne tur, selv om den har været hård er det med lidt vemod at man begynder at kunne øjne afslutningen da det har været en forrygende god tur, men vi skal jo lige igennem den sidste dag hvor det hedder sig at det er en flad etape, ja det er det jo nok også sammenlignet med de sidste dage men endnu en gang får man bekræftet at der findes ikke ret mange flade strækninger her i området .

Også i dag lægger hold 3 ud vi starter kl. 09,05 da vi igen i dag får muligheden for at smage morgen maden en gang til fordi vi starter med en opkørsel næsten fra første tråd, så det er hårdt arbejde lige fra start af på denne flade etape (ha ha ) og stigningen føles som dem i går omkring 7 – 8% men vi kommer op over denne stigning også, det terræn vi kører igennem er meget op og ned det er meget lidt flad kørsel der er, men der er jo en fordel ved opkørslerne det går jo gerne ned på den anden side og det er da et lyspunkt , man kan dog se at det er ved at være slut med bjergene og at bevoksning og natur ændrer sig i takt med at vi kommer nedad mod det fladere område , efter en del op og ned på mindre stigninger når vi den sidste rigtige stigning på denne tur som er
Col d’osquich som er 500 m.o.h
Stigningen føles ikke så hård som nogle af de andre vi har været over så det går helt fint med denne sidste knold også, opkørslen er ca. 5 km lang så den er jo også til at få en ende på, efter stigningen kører vi videre til Carre hvor vi holder frokost , efter endt pause fort sætte vi det sidste stykke ind mod Bayonne hvor vi kører på et godt stykke landevej men også her er der nogle skrappe stigninger på 6 – 7,5 % nogle af dem er hårde nok men det holder vi også til for nu begynder vi at kunne skimte afslutningen, og de sidste ca. 20 ind mod Bayonne er næsten helt fladt, og det er det virkeligt, så det går i god fart frem mod målet snart kan vi skimte Bayonne , det sidste stykke gennem byen og vi er fremme ved Hotellet, her står vi så, endelig fremme og tror ikke på at det helt kan være sandt, vi har krydset Frankrig på cykel ca. 700 km og 12500 højdemeter, og følelsen der vokser i en er helt utrolig dejlig, da man ved at man har gennemført noget helt specielt .
Men inden vi helt stiller cyklerne på stald for denne gang sætter vi os endnu en gang tilrette i sadlen for at køre de 5 km ud til Atlanterhavet ,for vi startede ved Middelhavet så derfor må vi selvfølgelig også lige ud for at kikke ud over Atlanten.
Hjem rejsen har jeg ikke skrevet om da den godt kan ligne turen ned men sådan er det jo at køre så langt i bus.
Her Slutter min beretning fra Coast to Coast 2003
Samtidig slutter en herlig tur som der vil blive tænkt tilbage på med glæde, hvor man vil huske tilbage på en masse dejlige indtryk .
Tak for denne gang og forhåbentlig på Gensyn til nogle af jer der har været med , måske på en anden tur et eller andet sted i Europa.

Jeg har så senere gentaget turen, med samme fantastiske følelse efter turen.

Jeg kan kun opfordre til denne tur med Dan Frost, utrolig vel tilrette lagt og med fantastiske dejlige og dygtige guider.

Steen

Turen mod Bayonne vekslende med små stigninger, og til sidst 20 km. flad vej.

Glad og tilfreds mand, fremme ved målet og Atlanten i baggrunden.

En dukkert i Atlanten

Et par stemningsbilleder fra Bayonne.

Sidste aften inden turen går hjemad næste dag.